Великий теніс в Івотському НВК

2020-11-17

Великий теніс - улюблений багатьма вид спорту, що має вже більш ніж вікову історію. За цей час з гри аристократів він перетворився у цілком демократичний вид спорту, надзвичайно популярний у всьому світі.
Теніс допомагає підтримувати відмінну фізичну форму, підвищує тонус організму. Заняття цим тенісом зміцнюють мускулатуру, розвивають м'язову тканину, підвищують витривалість і навіть підвищують інтелектуальні здібності.

Для дитячого здоров'я цей вид спорту дуже корисний. Зокрема, теніс потрібен для дітей з не дуже хорошим зором. Під час тренування, дитині доводиться зосереджувати зір на м'ячі. Це тренує м'язи очей.
Гра корисна дуже активним, допитливим дітям. Під час тренування, нарешті, знаходиться вихід для бурхливої, киплячої енергії . При цьому вона направляється в правильне, творче русло.
Потрібно відзначити, що великий теніс все ж індивідуальний вид спорту. Що вимагає від гравця самостійності, прийняття швидких рішень, вміння контролювати процес гри, швидко й точно реагувати на стрімкі зміни ігрової ситуації.
Великий теніс для дітей - дуже корисний вид спорту. Вже після місяця активних тренувань помітно поліпшується самопочуття і загальний стан здоров'я. Підвищується гнучкість, активізується кровообіг, розвивається швидкість реакції. В процесі тренувань м'язам доводиться активно працювати. Зайняті практично всі групи м'язів: ноги, руки, спина, шия, тренується прес. В результаті збільшується м'язова маса. Знову ж, у процесі занять посилено працює система дихання, тренується серцево-судинна система.
Не можна не відзначити позитивний вплив тенісу на емоційну сферу. Адже теніс - один з найбільш захоплюючих видів спорту. Він володіє безліччю елементів різних спортивних змагань. Там є елемент гри, є елементи силових і аеробних тренувань. Він змушує людину думати і приймати рішення.

З початку цього навчального року великий теніс прижився і в Івотському НВК. Придбані ракетки, тенісні м'ячі. Всі учні уже знають правила гри, протягом вересня –жовтня на уроках фізичної культури і в позаурочний час постійно проводили тренування. На весну 2021 року запланована першість навчального закладу.

Займайтеся великим тенісом, адже це дуже цікаво і корисно.

/Files/images/biblioteka/IMG_20201110_122342.jpg

/Files/images/biblioteka/IMG_20201110_122222.jpg

/Files/images/biblioteka/IMG_20201110_122028.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 82

Коментарi